معجزه دیگر چای سبز!

متخصصان آلمانی در ترکیبات چای سبز نوعی فلاوونوئید را شناسایی کرده‌اند که مانع از ورود ویروس هپاتیت سی (HVC) به داخل کبد می‌شود.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، این متخصصان می‌گویند: فلاوونوئید موجود در چای سبز موسوم به اپی گالوکاتچین - 3- گالات (EGCG) قابلیت آن را دارد که بعنوان یک راه کار ضد ویروسی برای جلوگیری از قدرت گرفتن مجدد ویروس هپاتیت C بعد از پیوند کبد، مورد استفاده قرار بگیرد. متخصصان دانشکده پزشکی هانوور در آلمان تاثیر مولکول EGCG را در پیشگیری از چسبیدن ویروس هپاتیت به سلولهای کبدی بررسی کردند.

به نوشته روزنامه لس آنجلس تایمز، عفونت ویروس هپاتیت C می‌تواند منجر به هپاتیت مزمن، سیروز کبدی یا سرطان ابتدایی کبد شود. ویروس هپاتیت C یکی از شایع‌ترین عوامل بروز بیماری مزمن کبدی و یک شاخص ابتدایی برای پیوند کبدی است که طبق آمار سازمان جهانی بهداشت در حال حاضر 170 میلیون نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا هستند.

جزئیات این آزمایشات در مجله «هپاتولوژی» به چاپ رسیده است.

/ 0 نظر / 15 بازدید